Dags för kick off i Skåne

Många företag väljer att sätta igång en säsong med någon form av event. När anställda kommer tillbaka från semestern så kan det vara perfekt att göra något roligt ihop samtidigt som man lär sig något nytt eller går igenom nya rutiner som kommer att implementeras under hösten. Då det har blivit dags för kick off i Skåne så har man många spännande alternativ till lokaler och aktiviteter. Det finns företag som är specialister på att ordna med den här typen av företagsevenemang och man kan snabbt få reda på mer online. För mindre grupper så kan upplevelser ute i skog och mark vara lämpligt medan större sällskap kanske väljer en annan typ av arrangemang för att inte mista känslan av att man gör något tillsammans.

 

Ett stort evenemang

Större evenemang kan kräva en hel del struktur och planering. Detta särskilt när man ska ha en kick off i Skåne för ett företag som har många olika kontor som kan ligga på olika platser i Sverige och i världen. För att de som kommer inte ska fortsätta att umgås i sina vanliga grupper så är det viktigt att man tänker på att skapa aktiviteter som gör att folk lär känna andra från samma företag på ett naturligt sätt. Det här kan man göra genom att skapa olika arbetsgrupper som kommer att samarbeta omkring frågor. Det finns en stor fördel med att låta anställda som normalt jobbar med helt olika områden mötas under kick offen i samma grupper, detta eftersom det bidrar till en känsla av att man har en sammanhållning även i ett större företag.

Kick off i SkåneFör mindre sällskap

För mindre sällskap så kan man vara mer flexibel med hur man utformar företagets kick off. Här kan man kanske ge sig på ett naturäventyr eller något som är mycket lyxigt och intimt som en spa-upplevelse. Man behöver inte samma gedigna planering som då man har hundratals deltagare men samtidigt så får man inte glömma bort att alla behöver en tydlig struktur. Det här börjar redan med att man säkrar sig om att alla kommer att kunna vara med. För ett företag med 10 anställda så blir det ju trist om bara 4 kan komma för att man inte såg till att folk var medvetna om eventet i god tid i förväg. Dessutom så ska man tänka på att välja en typ av evenemang som alla kan vara med på så att det inte blir för svårt eller konstigt. Ska man rulla i stora zorbing bollar nerför en slänt så får man se till att det kommer att erbjudas annat kul för de som inte tycker att det här verkar som kul avkoppling.

Produktivt och roligt

Produktivitet går ofta hand i hand med att man har roligt tillsammans. Därför är det mycket viktigt att man ordnar med en kick off i Skåne som känns lustfylld utan att bli oseriös. Å ena sidan så fokuserar man på de frågor och den information som man behöver få ut, å den andra så ser man till att det händer lite mer mellan och efter möten. När folk har ett leende på läpparna då kick offen är över så vet man att den blev lyckad.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s